BESTE TUINVRIENDEN

 

“De Maart” 2020-2021, olieverf op paneel, 52x50cm. Dina Belga.

Een prachtig schilderij met bloemen uit onze tuin. Wat een voorjaar.

Het hele jaar door fotografeert, plukt en schikt Dina Belga bloemen uit onze tuin en maakt er prachtige kaarten en schilderijen van.


DE KWEKERIJ IS OPEN van woensdag t/m zondag van 10:00-17:00 uur.

Men hoeft geen afspraak te maken.De kwekerij staat vol met een groot sortiment vaste planten en clematissen. Alles kan in de open lucht plaatsvinden met voldoende ruimte om in deze coronatijden toch met een veilig gevoel te kunnen genieten van wat wij te bieden hebben.Het is de tijd van de bolgewasjes, van de bosanemoontjes, narcisjes, hondstanden, voorjaarshelmbloemen, sneeuwroem en niet te vergeten de sleutelbloemen, die zich massaal hebben uitgezaaid en tussen de overvloedige sterhyacintjes een spektakel van geel en blauw vormen. Sneeuwklokjes en lenteklokjes hebben zich van hun mooiste kant laten zien en maken ruim baan voor alle vaste planten die staan te dringen om zich als mooiste in dit voorjaar te laten zien. Een mooi tegenwicht in deze moeilijke coronatijd. Je bent van harte welkom.

Reis vooral niet teveel. We sturen uw planten graag op. Klik hier voor uitleg en verzending (Shipping abroad).Ook kunnen we de planten voor u klaar zetten om af te halen op een tijdstip dat het u past. 

OP LATEN STUREN VIA POSTNL
Bestellingen vanaf € 40,- sturen we op. Daar komen de porto- (voor Nederland € 7,50 per pakket) en € 5,- handlingskosten per bestelling overheen. 
Als er een winkelwagentje achter de naam van de planten staat kunt u ze bestellen. We houden de voorraad continu bij. Het kan evenwel voorkomen dat een soort toch net niet meer in de gewenste aantallen leverbaar is.
Procedure:
1.- U bestelt via de webshop www.dekleineplantage.nl
2.- U krijgt bericht of alles leverbaar is en wat de portokosten en handlingskosten zijn
3.- U betaalt naar aanleiding van dat bericht met de door u gekozen betaalmethode
4.- Wij versturen de planten zodra we uw betaling ontvangen hebben
5.- U krijgt o.m. een Track & Trace bericht
6.- Over het algemeen doet PostNL er een dag over. Dus maandag verstuurd, dinsdag in huis. Echter met de huidige drukte i.v.m. de coronacrisis kan het wel eens wat langer duren. 

AFHALEN OP DE KWEKERIJ
Op uw bestelling kunt u aangeven of u de planten op wilt komen halen. Het bestelsysteem geeft automatisch aan te betalen met 'iDeal'. Nadat wij de planten hebben verzameld krijgt u een bevestiging met betaallink naar iDeal. Als u met iDeal betaald hebt zetten wij de planten klaar in onze overkapping op het voorterrein. Daar kunt u ze dan op ieder moment ophalen. 

WELKE PLANTEN KUNNEN OPGESTUURD WORDEN EN WELKE NIET (DAN ALLEEN AFHALEN) 
WEL OPSTUREN: 
VASTE PLANTEN, EENJARIGE EN NIET-WINTERHARDE PLANTEN, VARENS EN GRASSEN
Deze kunnen allemaal opgestuurd worden en ze kunnen natuurlijk ook afgehaald worden. 
NIET OPSTUREN, ALLEEN AFHALEN:  
ROZEN EN PIOENEN, DIE ZITTEN IN GROTE POTTEN EN ZIJN TE ZWAAR OM OPGESTUURD TE WORDEN.

 Aanmelden voor de nieuwsbrief..

                      

ARCHIEF NIEUWSBRIEVEN

Klik hier voor de laatste zeven nieuwsbrieven.Onze vermelding op https://www.keurmerk.info